Wokin 555115 (KX4818) Pepita.hu 

 

Forró olvadék ragasztópisztoly+ patronok (KX4818)

3 690 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
pepita.hu
További 4 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 1 990 Ft

Termékleírás
Gyors, pontos és rendkívül tartós illesztések Forró ragasztópisztolyunk nélkülözhetetlen eszköz, amely felgyorsít minden olyan munkát, amely különböző anyagok összekötésével jár. Minden eddiginél könnyebbé teszi a javításokat, a barkácsprojekteket, a barkácsolást vagy akár a makettezést. Sokoldalúság és teljesítmény Ez a pisztoly tökéletesen alkalmas különböző anyagok, többek között fa, műanyag, papír, porcelán, szövet és fém összekötésére. A megfelelő forró ragasztó a tartós és szilárd kötések kulcsa.   Inspiráció az internetről Javasoljuk, hogy keressen inspirációt az interneten, ahol kevésbé gyakori, de rendkívül hasznos felhasználási módokat talál a forró ragasztópisztolyhoz. Javíthat különböző sérüléseket, készíthet virágdíszeket, barkácsprojekteket, modelleket és még sok mást.   Gyors melegítés A készülék mindössze 3-5 perc alatt felmelegszik, így van ideje előkészíteni az alkatrészeket a ragasztáshoz. A forró ragasztó tartós kötéseket biztosít, amelyek száradás után azonnal felhasználhatók.   Precíziós felhordó A pisztoly precíziós applikátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi a ragasztó pontos elhelyezését a megfelelő helyekre. Ez biztosítja a precizitást és minimalizálja a felesleges ragasztót.   Könnyen használható A ragasztópisztoly használata egyszerű. Egyszerűen helyezze be a ragasztót, dugja be a készüléket, várjon néhány percet, nyomja meg a ravaszt a ragasztó felhordásához, majd engedje el a felhordás befejezéséhez.   Tippek ragasztás előtt és után Ragasztás előtt javasoljuk a ragasztandó felületek alapos tisztítását és zsírtalanítását. Ragasztás után érdemes összenyomni az összekötött részeket a jobb kötés érdekében.   A készlet tartalma:
  • Ragasztópisztoly
  • 2 ragasztópálca
  Műszaki adatok:
  • Tápegység: 220-240 V ~50 Hz
  • Teljesítmény: 15 W (80 W)
  • Fűtési idő: Hőmérséklet: 1,5 perc: 3-5 perc
  Méretek:
  • Pisztoly: 19,5 cm x 17 cm x 3,5 cm.
  • Ragasztószál: 11,2 mm x 100 mm
  •  
A forró ragasztópisztoly nélkülözhetetlen társ a műhelyben, otthon vagy az irodában. Válassza a minőséget, a pontosságot és a tartósságot. Fektessen be egy olyan eszközbe, amely hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi munkáját!

Így is ismerheti: 555115 KX 4818, 555115KX4818, 555115 (KX 4818)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.