Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Bison Super forró ragasztópisztoly

Ingyenes szállítás easyboxba, megjelölt termékekre!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
8 990 Ft
+ 1 390 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 8 990 Ft

További termékek a kategóriából

További BISON termékek: BISON Ragasztópisztoly

Dremel 910-3 (F0130910JA) Ragasztópisztoly 5 790 Ft-tól Dremel 910-3 (F0130910JA) Rapid Point (5000432) Ragasztópisztoly 6 590 Ft Rapid Point (5000432) Extol Lady (422003) Ragasztópisztoly 1 590 Ft-tól Extol Lady (422003) Extol 422000 Ragasztópisztoly 1 764 Ft-tól Extol 422000
Termékleírás
Típus Vezetékes
Ragasztórúd átmérő 7 mm
Felmelegedési idő 300 másodperc
Tömeg 0.4 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Bison Super forró ragasztópisztoly Jellemzők: Erőteljes, gyors és egyszerű; Vízálló; 70°C feletti hőmérsékletekkel szembeni ellenállás; Nem húzódik össze, nem romlik az idő múlásával; Nincsenek oldószerek; UV-sugárzással, mosó- és tisztítószerekkel szembeni ellenállás; Jó elektromos szigetelőképesség; Ideális repedések kitöltésére. Porózus és nem porózus anyagok sokaságát ragasztja fel néhány másodperc alatt: fát, különféle műanyag tárgyakat, textileket, kartont, kerámiát, üveget egymás között és különböző kategóriákból. Használat előtt figyelmesen olvassa el a műszaki adatlapot vagy a termékcímkét! Felhasználási mód: Csatlakoztassa a pisztolyt egy áramforráshoz. Helyezze be a 11 mm-es ragasztópálcát (Bison Glue Stick Super), és várjon 5 percet a melegítési időre. Működtesse a kioldó húzórendszert, hogy mindkét felületre ragasztót vigyen fel. Helyezze a forraszanyagot nyomás alá 15-20 másodpercre. A végső ragasztás 1 percen belül megtörténik. Fontos: a túlmelegedés elkerülése érdekében addig helyezzen be egy új pálcát a régi mögé. Kerülje a pisztoly hegyével való érintkezést, mert az forró. Ha a pisztolyt 30 percig nem használják, le kell választani az áramforrásról. A ragasztót pöttyökben vagy vonalakban vigye fel mindkét ragasztandó felületre, erősen nyomja 15-20 másodpercig. A ragasztó egy perc alatt megkeményedik (az idő a ragasztóvonal vastagságától függően eltérő lehet). A nagy felületeket nehéz lehet ragasztani, mivel előfordulhat, hogy a ragasztó megszilárdul, mielőtt a teljes felületre felhordná.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.